Door Tessa op 02/06/2022

Ondernemen met mijn vrouw - interview met Gregor van Vlierden

Gregor van Vlierden is de man van Mascha Feoktistova, onderneemster met eigen Youtube kanaal en instagram BeautyGloss. Ook Gregor is ondernemer en heeft een eigen Youtube kanaal Man Cave en een onderneming SNEAKERS. Beide ondernemers hebben drukke levens maar toch kunnen zij hun eigen bedrijven runnen en toch tijd vrij maken voor elkaar en het gezin. We praten met Gregor over zijn eigen bevindingen binnen het ondernemen en het huwelijk met een bekende vrouwelijke onderneemster.


Hoe is het om getrouwd te zijn met een bekende vrouwelijke onderneemster?

Helemaal prima! Wij hebben natuurlijk al bijna 20 jaar een relatie dus ik ben daar in mee gegroeid, vooral het herkend worden op straat. Dat ze ondernemer is, vind ik alleen maar tof en ben super trots op haar.

Hoe heeft het samenleven met een onderneemster jou als persoon veranderd?

Nou, ik ben nu zelf ook ondernemer! Dus meer (doordachte) risico's nemen is wel een grote gamechanger. Als ondernemer ben je vrijwel altijd met werk bezig, maar ik deed dit op een gegeven moment ook toen ik voor een baas werkte en Mascha heeft zeker wel bijgedragen in het feit dat ik nu voor mijzelf werk.

Je hebt van je hobby je werk gemaakt, kun je iets meer over SNEAKERS vertellen?

Ja, sneakers zijn wel echt mijn ding. Dit was altijd al een hobby van mij en toen ik begon met social media, liet ik wel eens wat sneakers zien. Uiteindelijk ben ik er veel meer mee gaan doen en nu zijn er zelfs merken die met mij samenwerken. Dat is natuurlijk wel echt te gek.

Welke verschillen merk jij op tussen mannen die zakelijke uitdagingen aanpakken en vrouwelijke ondernemers in jou netwerk?

Ik ken best veel vrouwelijke ondernemers en ik zie dat zij vaker beslissingen maken op en met gevoel. Maar ik zie dat dit juist goede beslissingen kunnen zijn. Verder zijn mannen wat harder, maar daarentegen zijn de meest harde ondernemers die ik ken - je raad het al -vrouwen!

Het cliché verhaal is: mannen werken en vrouwen blijven thuis om voor het gezin te zorgen. Welk “taboe” wil jij doorbreken als het gaat om mannen die thuisblijven om voor het gezin te zorgen?

Ik merk in mijn omgeving veel/vaak dat mannen net zoveel of zelfs meer thuis zijn met de kids dan de vrouwen. Ik ben ook van mening dat je de taken gewoon netjes moet verdelen. Als Mascha kookt, was ik af en andersom. Als ik wat meer tijd over heb, doe ik meer in het huishouden. Als ik het drukker heb, doet Mascha weer wat meer. Ik ben dan wel degene die gaat over de was. Maar dat is mijn eigen keuze. Ik ben preciezer hierin.

Alle ogen zijn altijd op jullie gericht. Jullie hele leven word dag in dag uit gefilmd, hoe vind jij dat?

Helemaal ok, ik ben er helemaal in meegegroeid en tegenwoordig edit ik de vlogs. Het vloggen gebeurde ook veel later en toen was ik er al net zoveel mee bezig als Mascha, vooral mentaal dan. Dus ik vind het juist leuk en we verdienen er ons brood mee, niet geheel onbelangrijk.

Wil jij ook een interview? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Blogs

Leading Women

Volg mij op:

Copyright 2021 © Choose

Powered by MediaBrix

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram