Reviews over Tessa

Op deze pagina lees je wat de ervaringen zijn van de vrouwelijke ondernemers die al hebben gewerkt met Tessa.
Oumaima - The New Label Agency
Neem het heft in eigen hand en neem verantwoordelijkheid voor de toekomst. De beste voorspeller van hoe jij in de toekomst presteert , is de houding van waaruit je nu handelt. En het is helemaal aan jou om te kiezen welke houding je aanneemt! En dit is precies wat Oumaima in haar persoonlijke en zakelijke leven doet!
Wat is de reden dat jij met een coach bent gaan werken?
Wat is de reden dat jij met een coach bent gaan werken?
Met het oprichten van mijn marketingbureau merkte ik dat ik behoefte had aan iemand die mij zou helpen om uit mijn comfortzone te stappen en om in korte tijd stappen te maken.
Wat is het resultaat wat je tot nu toe hebt behaald?
Ik denk dat er vooral sprake is geweest van een shift in mindset. Ik ben me echt gaan beseffen dat ik de kapitein ben op het schip en dat ik de uitkomst van veel zaken zelf in de hand heb. Die bewustwording heeft me in veel situaties geholpen en verder gebracht, omdat je met zo’n mindset nooit de slachtofferrol aanneemt. Je ownt het volledig.
Wat zou jij andere vrouwelijke ondernemers willen vertellen?
Dames, onderschat nooit de waarde van jullie zachte, vrouwelijke kant. Net zoals het nodig is om kinderen op te voeden, is je vrouwelijke energie nodig om je business te laten groeien, wat verder gaat dan alleen omzet. Je empathie, kwetsbaarheid, creativiteit en authenticiteit zijn van onschatbare waarde en de toepassing hiervan op je bedrijf zorgt er juist voor dat je bedrijf groeit op lange termijn.
Wat is je grootste uitdaging op dit moment zakelijk?
Toen ik mijn business begon had ik de grootste plannen en wilde ik in korte tijd veel stappen maken. Dit kwam niet altijd overeen met de realiteit en soms kan dat een uitdaging zijn. Maar dan ben ik me er weer van bewust dat ik soms teveel van mezelf verwacht. Terug naar die zachtheid, ook richting mezelf!
Wat voor effect heeft coaching ook op jouw persoonlijke / privé leven?
Ik merk dat ik veel uitgangspunten die tijdens onze calls naar boven komen toepas in mijn privéleven en dat het mij helpt om een geaard en gebalanceerd leven te leiden.
Wie is jouw grootste voorbeeld?
Mijn moeder! Ze heeft me veel meegegeven over integriteit, work ethic en de waarde van de meest simpele dingen, zoals het geven van een compliment aan een onbekende. Ze heeft me als kind het belang geleerd van een eerlijk en integer leven. Dat pas ik niet alleen toe in mijn privé leven, maar ook in mijn business.
Oumaima
"Zij nemen initiatief en ik geef ze vertrouwen"
Het werk om tot de eindstreep te komen is een gezamenlijke prestatie.
Danielle Hofstede is al een aantal jaar aangesloten bij de Choose Leading Women conversatie. Zij begrijpt als geen ander wat het inhoudt om een krachtig team te bouwen én te behouden. In staat zijn om je eigen ruimte te houden creëert de mogelijkheid om je team meer vertrouwen te geven. En geloof me, maar weinig mensen willen het vertrouwen dat ze krijgen beschamen.

'Ik heb een eigen designstudio waarmee we opvallend en effectief werk maken
in reclame en communicatie, met de sierteelt als specialisme. Met een klein team
van mensen zijn we groot in creativiteit. Onze missie is samen met de mooiste
opdrachtgevers en ons bruisend vrouwenteam, design en fotografie combineren
tot in de details. Met aandacht voor onze opdrachtgevers en consistentie in ons werk
laten wij als professionals, 100% trots voelen en zorgen daarnaast voor complete ontzorging.'

'De reden dat ik een traject met Tessa ben aangegaan is om mijzelf zowel op persoonlijk
vlak als op zakelijk vlak te ontwikkelen. Dat vind ik gewoon super interessant en wil daar graag
aan werken en in blijven ontwikkelen. Daarnaast om een betere balans te vinden tussen werk en privé.


Tessa geeft altijd haar eerlijke kijk op situaties, maar niet haar persoonlijke mening. Dat is
wat het werken met Tessa zo fijn maar soms ook confronterend maakt. Tessa is geen coach
die puur en alleen coacht op meer omzet of meer winst, zoals je dat bij andere coaches vaak wel ziet. Ze geeft inzichten in je privéleven, in hoe je met opdrachtgevers of bepaalde situaties omgaat, patronen die je draait, wie je bent in je team, laat ongemak voelen en houdt een spiegel voor. Waarmee we uiteindelijk samen actiepunten uitzetten, werken aan punten die anders moeten en doelen stellen. Tessa laat me inzien dat ik trots mag zijn op wat ik bereik en daar ook bij stil moet staan.

Ik ben dan ook trots op de stappen die al gezet zijn en de groei die ik doorgemaakt heb.
Maar vooral ook op het fundament wat ik samen met Tessa heb neergezet voor Diyou maar
ook voor mijzelf. En ik weet als ik door pak en doorga, ongeacht wat er op mijn pad komt, tot
de stip op de horizon die Tessa en ik samen gezet hebben bereikt is, mijn missie gaat slagen.

Mijn tip aan andere vrouwelijke onderneemsters? Naar mijn idee zou een traject
met een coach voor iedereen waardevol zijn. Stilstaan, inzichten krijgen, een transformatie
ondergaan en daar de vruchten van plukken op lange termijn. Maar dat kan alleen met
100% commitment, inzet en doorzettingsvermogen.

Ik ben ontzettend blij met Tessa haar commitment op mij, met onze sparringsessies
en wat we samen bereiken! Tessa is echt een topper.'
Danielle Hofstede
Persoonlijk is mijn grootste uitdaging als ondernemer het behouden van focus op lange termijn doelen/ kerntaken en mij niet teveel bezig te houden met oppervlakkige taken. Afgelopen jaar, 2021, stond in het teken van het opleiden van floormanagers, het overhevelen van taken en als sprint in het eind van het jaar het zoeken naar een freelance personal assistent, zodat ik nog meer tijd kan besteden aan de groei van het bedrijf en mijn gezin.

Mijn wekelijkse coaching calls met Tessa zorgen ervoor dat er met een scherp oog naar mij wordt gekeken en ik word geconfronteerd met mijn gedrag. Ik heb geleerd dat onwerkbare patronen je privé hebt, zakelijk aanwezig zijn en vice versa. Steeds word ik op een ferme maar vriendelijke manier tot nadenken gezet. Het fijnste vind ik de brutale eerlijkheid, Tessa zegt waar het op staat - no bullshit.
Judith van Rijn
Ik ben een ondernemer maar ook vrouw - ik run een bedrijf, ben moeder en heb een gezin, maar hou ondertussen enorm van de uitdaging van het ondernemen en alles er omheen.
Dat is een beetje passen en meten maar vooral goed plannen (ha, daarvoor heb ik ook een Mascha planner uitgebracht, en die werkt) en dan is het te doen.
Goed advies werkt daarbij fijn, want soms is het prettig om van een andere (vrouwelijke!) ondernemer nieuwe tools te krijgen, dat kan echt helpen. Ik werk al jaren met Tessa en ze is top.
vrouwelijke business coach review beautygloss mascha
Mascha Feoktistova
Beautygloss
Ik ben ondernemer / eigenaar van Clinic of Skin waar ik zelf ook huidtherapeut ben.
Ook leid ik met mijn Clinic of Skin Academy collega huidtherapeuten / ondernemers op in Nederland en België.
Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van twee kindjes.

Tessa stelt vragen die nooit iemand durft te vragen en luistert naar je zoals nog nooit iemand heeft geluisterd.
Ze laat verschillende tools zien over ondernemerschap waar wij wekelijks met elkaar over in conversatie gaan dit brengt mij naar een volgend level.
Wie ik ben is de kopie van mijn team. Dat zijn een van de onderwerpen die terug komen in de conversatie tussen Tessa en mij.

Mijn gouden tip voor iedereen is: plannen! Hierdoor kun je werk en het drukke gezinsleven ook beter combineren.
Wendy van de Pol
Clinic of Skin
Tessa heeft voor mij al veel betekend op zakelijk en privé vlak. Ze weet mij te laten zien om niet bang te zijn voor het nieuwe en onzekere en stelt de juiste vragen om nog groter te denken. Tessa helpt je te zorgen dat jij je niet laat leiden door emoties maar echt kijkt naar de feiten. Door Tessa heb ik vertrouwen in mijn eigen kunnen en kwaliteiten, zelfs wanneer ik het ontzettend eng vind om een nieuwe stap te zetten.
Choosecoaching Robin de Bruijn
Robin de Bruijn
Ik ben eigenaresse van I am Healing. Ik werk als schaduwcoach en help mensen naar zelfliefde. Met mijn kersverse onderneming besloot ik hulp te vragen en een Choose traject aan te gaan om meer uit mijn ideeën te halen.

Mijn grootste uitdaging vond ik om onder de aandacht te blijven. Je moet elke keer weer iets nieuws bedenken om nieuwe klanten te werven. Daarnaast liep ik ook erg tegen mijn eigen ongeduldigheid aan. Ik wil het liefst direct resultaat, maar zo werkt dit niet. Alles heeft tijd nodig, dat weet ik nu.

Ik heb geleerd om op mijn eigen manier een draai te geven aan turbulente tijden. Ik kijk nu naar mogelijkheden in plaats van obstakels. Waar ik vooral trots op ben, is wat ik nu al bereikt heb. Ik besta nog geen jaar en heb samen met Tessa een goede fundering weten neer te zetten. Hier kan ik verder op borduren.
Melissa Hoogeveen
I Am Healing
Het leukste aan ondernemen vind ik de veelzijdigheid die het met zich meebrengt, de vrijheid om zelf plannen te maken en uit te voeren. Het risico maakt het spannend. En als je als bedrijf dan ook nog groeit, is het natuurlijk zeker leuk. 

Ik heb dit bedrijf over genomen en in grote lijnen is dit hun concept. Ik maak er alleen mede dankzij Tessa, een eigen studio van.

De coaching heeft mij geholpen om sneller dingen aan te passen en niet mijn reptielenbrein teveel laten overheersen. Ik heb nu meer overzicht en structuur. Ik durf stappen te zetten die bij mijn bedrijf passen en mijn angsten te overwinnen.
Nanda Elsinghorst
Personal Switch by Nanda
In 2022 heb ik mijn eerste strandseizoen gehad met mijn strandtent Makani Beach. En dat was een uitdaging.

Ik heb geleerd dat leiderschap en verantwoordelijkheid pakken eigenlijk pas lukt als ik zelf een stapje terug doe. Wanneer ik zelf uit het werkproces probeer te stappen en van een afstand naar de situatie probeer te kijken, zie ik wat er nodig is. Dit zie ik niet wanneer ik diep in het werkproces zit.

Samen met Tessa heb ik regelmatig 'vanaf een afstandje' naar Makani gekeken. Door samen naar het bedrijf te kijken, ben ik bewuster geworden van allerlei kleine en grote situaties en processen. We hebben werkbare kernwaarden opgesteld, waarmee we de komende jaren verder kunnen werken en groeien. Dit is een hele fijne basis voor de toekomst.
Miranda
Makani Beach

Leading Women

Volg mij op:

Copyright 2021 © Choose

Powered by MediaBrix

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram