Door Tessa op 14/12/2021

7 routines die succesvolle vrouwen elke ochtend doen!

Een ochtend routine hebben heeft een grotere impact dan jij wellicht denkt. Hoe je dag start bepaald namelijk hoe de rest van je dag zal verlopen. Succesvolle mensen hebben 1 ding gemeen. Ze hebben allemaal een succesvolle behandeling van hun planning.

Heb je nog geen dagelijkse routine voor jezelf bedacht? Dan is het zeker de moeite waard om even verder te lezen. Heb je deze al wel, dan kun je alsnog kijken of je één van deze tips kunt toevoegen aan jouw ochtend routine.

1. Ze worden vroeg wakker en drukken niet op snooze

Het is ongelofelijk wat een extra uur in de ochtend kan doen.

2. Ze pakken niet meteen hun telefoon

Als je als eerst je telefoon pakt, kan dit onnodig stress en ongerustheid veroorzaken.

3. Ze plannen hun dag

Een ambitieuze vrouw plant altijd haar dag van te voren.

4. Ze bewegen hun lichaam

De ene succesvolle vrouw zal full-body workouts doen in de ochtend. De ander stretcht zichzelf even snel uit. Ze bewegen hoe dan ook hun lichaam. Dit zorgt ervoor dat je jezelf energiek voelt.

5. Ze eten een energie gevend ontbijt

Even snel een ontbijtkoek pakken voordat je de deur uit rent telt niet als een energiek ontbijt. Een goede ochtend routine bevat een aantal dingen. De belangrijkste is dat er altijd genoeg tijd is voor een goed ontbijt. Dit ervoor zorgt dat je voldoende energie hebt om de ochtend te knallen!

6. Ze maken hun bed op

Je bed opmaken lijkt geen big deal te zijn toch? Maar het zet de toon voor de rest van je dag!

7. Ze maken zichzelf klaar voor zichzelf

Succesvolle mensen maken zichzelf altijd klaar voor de dag. Dit doen ze voor niemand anders dan voor hunzelf. Zelfs als ze vanuit huis werken.

Hoe start je nu zelf een ochtend routine? ☕️

Ik heb een aantal tools ontwikkeld die jou hierbij kunnen helpen. Zodat jij vandaag nog kan beginnen. Heb je hierbij hulp nodig? Neem dan contact op met mij. Ik geef je de professionele hulp zodat jij een goede routine kan creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Blogs

Leading Women

Volg mij op:

Copyright 2021 © Choose

Powered by MediaBrix

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram