Hi!

Ik ben Tessa de Niet

Een coach voor vrouwen, met een topsportmentaliteit die jou helpt in jouw persoonlijke en zakelijke groei.

Wie is Tessa de Niet?

Welkom! Mijn naam is Tessa de Niet.

In mijn 12 jaar als professioneel topsporter had ik één absolute missie: Goud winnen. Lukte dat altijd? Nee absoluut niet. Op de weg naar je einddoel kom je altijd wel obstakels tegen. Het is geheel aan jou of je daar sterker of zwakker doorheen komt.

De mentaliteit van mijn periode als topsporter in combinatie met het runnen van mijn bedrijven, is een gouden combinatie. Wie je bent terwijl je iets doet, zorgt uiteindelijk voor het eindresultaat dat je krijgt. Ik zie dat dit voor vrouwelijke ondernemers een onmisbare stap is in hun business en persoonlijke leven. Met een bijzonder diep commitment en vertrouwen om een krachtige groei te maken, zowel in jouw business als in jouw persoonlijke leven, ga ik met jou aan de slag.
Succesvol zijn start bij zelfontwikkeling, zelfkennis en zelfleiderschap. Blijf niet doorploeteren ten koste van jouw business, gezondheid en relaties. Veel vrouwen denken dat 'ploeteren' erbij hoort, dit is simpelweg niet nodig.  Verantwoordelijkheid nemen en bewust worden van je beperkende gedachten, is wat er wel nodig is. In actie komen om een volgend niveau van denken en leven te bereiken en om je eigen werkbare realiteit te creëren. Dat is een hele krachtige positie die jij vanaf nu kunt innemen. Laat mij je helpen om je business hieromheen te bouwen. Niets is gegarandeerd, behalve de controle die je zelf in de hand hebt.
Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet
Choosecoaching - over tessa de niet sterke kanten vrouw
Door te werken aan én met de sterke kanten van het vrouw-zijn, zoals gevoelens, emoties, intuïtie, kracht en doorzettingsvermogen komen we tot de harde kern. Om verder te komen en te kunnen creëren geven we afleidende emoties geen aandacht. We richten ons op de feiten om structuur en rust aan te brengen in jouw rol als ondernemer. De coaching die ik jou biedt is niet om jouw leven te verbeteren, maar om het blijvend te transformeren.
Download gratis tools
Lead Magnet

Leading Women

Volg mij op:

Copyright 2021 © Choose

Powered by MediaBrix

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram