Coaching voor vrouwen

Resultaat wordt opgevolgd door de acties die jij beslist te nemen. Ik help vrouwelijke ondernemers om sneller krachtige beslissingen te maken. Start met jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.
Doe je mee?
Plan kennismaking
Download gratis tools
Lead Magnet

Waarom business coach voor vrouwen?

Tijdens een intensief traject zoomen wij samen in tot de kern. De kern dat ben jijzelf. Wie je bent terwijl je iets doet, dat bepaalt het eindresultaat. Het punt waar je nu staat, heeft je gebracht tot wie je nu en al die tijd bent geweest. Ik ga inzoomen op wie je moet zijn om radicaal andere resultaten te krijgen. Dit vergt integriteit, eerlijkheid en vertrouwen.

Dat discipline en doorzettingsvermogen in dit coachingstraject erbij horen, is vast geen nieuwe informatie. Wat tijdens het traject wel het verschil gaat maken, is dat je hetgeen wat je al lang weet nu echt gaat implementeren in het dagelijks leven.

De dingen die je nog niet van jezelf weet/wist, daar komen we met elkaar tijdens de 1-op-1 sessies direct achter. Dit punt wordt bereikt door middel van de vragen die ik stel, wat leidt tot directe helderheid en intentionele keuzes maken.

Als CEO van Morena Personal Training Boutique, met 4 vestigingen weet ik als geen ander hoe een organisatie er aan de binnenkant uit ziet. De mentaliteit van jarenlang topsport te hebben uitgeoefend, komt allemaal samen in mijn aanpak van coachen. Daarbij komen ook nog mijn vele vlieguren in de praktijk, de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd en de jarenlange samenwerkingen die ik zelf met de top uit de coaching wereld heb gehad. Dit alles zet ik nu in om vrouwen coaching te bieden zodat ze de volgende stappen in hun carrière kunnen zetten. Dit zodat jij kan een succesvol bedrijf kan hebben samen met een prettig privé leven.

De rode draad tijdens de coachingsessies, is dat ik je laat zien dat je te allen tijde een keuze hebt. Welke keuze je ook maakt, het heeft altijd consequenties. Een beslissing maken helpt je altijd vooruit. Door geen keuze te maken blijf je stilstaan, en dat is immers niet wat je wilt, toch?

In onze tijd samen richt ik mij op jou, het vrouwenbrein. Het brein van de man is echt anders dan dat van een vrouw. De kracht en waarde van vrouwelijke leiderschap verschilt aanzienlijk dan dat van de man. Is het beide goed of fout? Nee absoluut niet. De manier van denken en handelen verschilt.

Op ieders pad komt vroeg of laat weerstand. Hoe jij met de verschillende uitdagingen omgaat is een keuze. Iedereen heeft deze keuze en de vraag hierin is, ga jij nu het verschil maken met jouw nieuw gemaakte keuzes? 
Bekijk de trajecten
Jouw mood hoeft niet ten koste te gaan van jouw resultaat.

Herken je deze uitdagingen?

Ontbreken van structuur
Ontbreken van rust
Missende balans tussen werk en privé
Schuldgevoel naar partner/kinderen
Onzekerheid in rol als ondernemer
Jezelf wegcijferen
Moeite om als vrouw te bewegen binnen een mannencultuur
Ik help je om met deze uitdagingen om te gaan.
Contact
Resultaat zit hem in het maken van een krachtig besluit.
Dit wordt jouw resultaat

Werking van business coaching

Door te werken aan én met de sterke kanten van het vrouw-zijn, zoals gevoelens, emoties, intuïtie, kracht en doorzettingsvermogen komen we tot de harde kern. Om de juiste richting op te blijven gaan, geven we afleidende emoties geen aandacht. Een belangrijke stap is dat we ons richten op de feiten om structuur en rust aan te brengen in jouw vrouwelijk leiderschap. Als vrouwen coach focus ik mij niet op het verbeteren van jouw leven, maar om het blijvend te transformeren.

De focus ligt op duurzaam resultaat. Geen quickfix, maar een diepgaande stap voor stap transformatie. Wil jij een nieuw niveau van grootsheid creëren? Eén waarvan je niet wist dat het mogelijk was? Ik sta klaar om samen met jou de diepte in te gaan en te kijken of wij een match zijn.
Plan kennismaking

Haal ook meer uit jezelf en jouw bedrijf

Dit zijn de trajecten waarin ik ambitieuze vrouwen zoals jij kan helpen. 
Choose now
Direct concrete doelen
1 vrijblijvend gesprek
Krijg concrete doelen
Inzicht in jouw huidige situatie
Ruimte voor al jouw vragen
choose LEADING WOMEN
Behaal al jouw doelen
3 maanden traject
1 meeting per maand
3 live dagen in groepsverband
Nieuw fundament creëren
Choose Exclusive
Bereik meer dan je voor ogen had!
1 jaar traject
1 call per week
2 live 1-op-1 dagen
Strategische groei

Met hen heb ik al samengewerkt

Ik wil nog veel meer vrouwen helpen om hun 'oude' identiteit achter zich te laten en vol in hun next-level te stappen. Doe je mee? 
Tessa heeft voor mij al veel betekend op zakelijk en privé vlak. Ze weet mij te laten zien om niet bang te zijn voor het nieuwe en onzekere en stelt de juiste vragen om nog groter te denken. Tessa helpt je te zorgen dat jij je niet laat leiden door emoties maar echt kijkt naar de feiten. Door Tessa heb ik vertrouwen in mijn eigen kunnen en kwaliteiten, zelfs wanneer ik het ontzettend eng vind om een nieuwe stap te zetten.
Meer lezen
Robin de Bruijn
Choosecoaching Robin de Bruijn
Ik ben een ondernemer maar ook vrouw - ik run een bedrijf, ben moeder en heb een gezin, maar hou ondertussen enorm van de uitdaging van het ondernemen en alles er omheen.
Dat is een beetje passen en meten maar vooral goed plannen (ha, daarvoor heb ik ook een Mascha planner uitgebracht, en die werkt) en dan is het te doen.
Goed advies werkt daarbij fijn, want soms is het prettig om van een andere (vrouwelijke!) ondernemer nieuwe tools te krijgen, dat kan echt helpen. Ik werk al jaren met Tessa en ze is top.
Meer lezen
Mascha Feoktistova
Beautygloss
vrouwelijke business coach review beautygloss mascha
Ik ben ondernemer / eigenaar van Clinic of Skin waar ik zelf ook huidtherapeut ben.
Ook leid ik met mijn Clinic of Skin Academy collega huidtherapeuten / ondernemers op in Nederland en België.
Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van twee kindjes.

Tessa stelt vragen die nooit iemand durft te vragen en luistert naar je zoals nog nooit iemand heeft geluisterd.
Ze laat verschillende tools zien over ondernemerschap waar wij wekelijks met elkaar over in conversatie gaanm dit brengt mij naar een volgend level.
Wie ik ben is de kopie van mijn team. Dat zijn een van de onderwerpen die terug komen in de conversatie tussen Tessa en mij.

Mijn gouden tip voor iedereen is:plannen! Hierdoor kun je werk en het drukke gezinsleven ook beter combineren.
Meer lezen
Wendy van de Pol
Clinic of Skin

Veel gestelde vragen

Waarom een vrouwen coach?

Een goede coach laat haar cliënten zien wat ze zelf niet zien. Wat ik daarmee wil zeggen is, dat veel amateur coaches, in mijn beleving, niet echt luisteren. Ze praten mee en komen niet tot de echte kern.

We gaan niet voor een leuker leven. Mijn doel is dat je leven lichter en effectiever wordt. Daarna ervaar je pas ruimte wat je leven een stuk leuker maakt. Heel eerlijk, het leven zal altijd momenten en periodes bevatten die niet “leuk” zijn. Hoe beter je ermee om kan gaan, hoe meer je zult merken dat het een stuk leuker wordt.
Neem contact op

Wat kost een vrouwen coach?

De investering hang helemaal af van jouw situatie. De verschillende trajecten hebben ook verschillende invullingen en daarmee dus ook een andere investering.
Vanaf €1000 kan je een start traject met mij aangaan van +/- 1 maand.

De langere trajecten zijn vanaf €5000, startend vanaf 3 maanden.
Neem contact op

Wat doet een vrouwen coach?

Ik bied tools die rust een ruimte creëren. Ik coach vrouwen om vanuit een krachtige positie beslissingen te maken.

Als coach met passie ben ik gefocust op het vrouwenbrein. Dit brein handelt vaak vanuit intuïtie. Gezamenlijk kijken we naar jouw huidige situatie en laat ik jou zien wat er nodig is om een krachtige beslissing te maken. We doorbreken oude patronen om nieuwe werkbare patronen te creëren.

Drie patronen waar ieder persoon zich in kan bevinden:
Cirkel patroon
Zigzag patroon
Rechte lijn patroon

Wij gaan samen uitvinden welke patronen er doorbroken moeten worden om blijvend resultaat te krijgen.
Neem contact op
Choosecoaching - veelgestelde vragen

Leading Women

Volg mij op:

Copyright 2021 © Choose

Powered by MediaBrix

checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram